• Program "Školské ovocie"

          • V školskom roku 2023/2024 bola naša škola opätovne zapojená do programu „Školské ovocie“. Spoločnosť Fruxi Fresh nám pravidelne zabezpečovala nielen dodávky čerstvého ovocia a zeleniny, ale aj vybraných výrobkov z nich. Naši žiaci tak mohli konzumovať ovocie a zeleninu vypestované v našich podmienkach, či osviežiť sa 100% ovocnými šťavami bez konzervačných látok. Ďakujeme vedúcej školskej jedálne, že našu školu zapojila do tohto skvelého i zdravého programu a tak našim žiakom zabezpečila pravidelný prísun vitamínov potrebných k správnej životospráve a zvýšeniu prirodzenej imunity.

          • Deň pre rodičov

          • Dňa 21. júna 2024 sa dvere našej školy otvorili pre našich rodičov, kedy mali možnosť na neformálne stretnutia s učiteľmi. V kultúrnom programe sa predstavili žiaci našej školy. V úvode  boli deťom z MŠ odovzdané osvedčenia o ukončení predprimárneho vzdelávania. Celým dňom sa niesla príjemná atmosféra, o ktorej sa môžete presvedčiť  vo fotoalbume školy.

          • 13. komnata - vernisáž

          • Dňa 05. júna 2024 sa uskutočnila slávnostná vernisáž IX. ročníka výtvarnej súťaže „Trinásta komnata –môj sen“. Do súťaže sa zapojili žiaci špeciálnych základných  škôl a špeciálnych tried ZŠ na území Prešovského samosprávneho kraja.  Tento rok sa zapojilo 22 škôl a prišlo 145 výtvarných prác, ktoré vyhodnocoval odborný porotca Mgr. art. Jozef Poník. Víťazom a všetkým zúčastneným srdečne blahoželáme. Vernisáž výtvarných prác si môžete pozrieť v kultúrnej sále našej školy. Srdečne Vás pozývame 😊.

          • Futbalový turnaj (Európsky futbalový týždeň Špeciálnych olympiád Slovensko)

          • 31. mája 2024 sa v rámci Európskeho futbalového týždňa Špeciálnych olympiád  Slovensko zorganizovali v škole futbalový turnaj medzi triedami našej školy. Šport a najmä futbal  spája najviac ľudí na svete.  Futbalového turnaja sa zúčastnilo 5 tried našej školy. Atmosféra bola veľmi príjemná, plná radosti a bojového ducha. Zápasy boli vyrovnané a chlapci sa veľmi snažili. Najlepším strelcom turnaja bol  Chuan Dávid Miko s 5 gólmi. Turnaj vyhrali žiaci z triedy V.A, na 2. mieste sa umiestnili žiaci IX.A a na 3. mieste žiaci VI.B+VII.B. 

          • Škola života v našej škole

          • 31. mája 2024 naša škola po 2 krát organizovala už 12. ročník odborno-praktickej prehliadky zručností žiakov praktických škôl pod názvom ŠKOLA ŽIVOTA. Sme veľmi radi, že tohto podujatia sa zúčastnilo spolu 11 tímov praktických škôl z prešovského kraja, vrátane nášho tímu. Víťazom bol každý, kto si priamo vyskúšal zručnosti z domácich prác a údržby domácnosti, zdravotnej a rodinnej výchovy, ručných prác a šitia, pomocných prác v kuchyni a prípravy jedál a výživy. Ďakujeme šikovným kolegyniam, ktoré sa podieľali na príprave a organizovaní tohto podujatia. Viac vo fotoalbume.